Over ons

EEN BABY OF KIND MET EEN ZONNEBRIL OP, HOE VAAK ZIE JIJ DAT?

Baby zonnebrillen en kinderzonnebrillen worden steeds belangrijker. De zon wordt steeds sterker en dus ook schadelijker. Niet alleen voor de huid maar ook voor de ogen. Onderzoek heeft bewezen dat kinderen onder de 10 jaar een verhoogd risico hebben op beschadiging van de ogen en helaas draagt maar 4% van de baby’s en kinderen dagelijks een zonnebril
Bij Goodcha vinden we het belangrijk dat de ogen van baby’s en kinderen goed beschermd worden tegen de zon en dat zij terwijl ze beschermd worden, heerlijk kunnen genieten van hun omgeving zonder omkijken naar hun zonnebril en er tegelijkertijd supercool uitzien!  
Daarom is onze slogan: “Practically, Fashionable.”  

Wij willen dat het dragen van een zonnebril voor jouw baby of kind een onderdeel wordt van je “naar buiten gaan” routine.  

Het idee is ontstaan in 2020, toen founders Charita en Michael op een zonnige dag op het strand liepen van Scheveningen. Het viel op dat een kindje de hele tijd in zijn oogjes kneep om de omgeving goed te kunnen zien. De moeder had wel een zonnebril op. Het was toen vrijwel direct opgevallen dat 95% van alle kinderen geen zonnebril op had. Niet alleen op het strand, maar in het dagelijks leven, terwijl de meeste ouders wel een zonnebril op hadden. 

"Daar kwamen duurzame, veilige, modieuze en onverwoestbare zonnebril designs uit voor baby's en kinderen."

Het was voor Charita en Michael al vrijwel duidelijk dat hier een probleem heerste, en zijn kort daarna begonnen met het ontwerpen van duurzame, veilige, modieuze en onverwoestbare baby zonnebrillen en zonnebrillen voor kinderen en zijn in gesprek gegaan met diverse hoge-kwaliteit zonnebrillen-fabrikanten van over de hele wereld om de mogelijkheden te bespreken.  
Daar kwamen duurzame, veilige, modieuze en onverwoestbare designs uit en heeft Goodcha haar product kunnen lanceren in de lente van 2021.  
Ben jij ook op zoek naar een ideale baby zonnebril of kinderzonnebril voor je kleine? Neem dan een kijkje in onze webshop 

 

Babyzonnebril en Kinderzonnebril UV bescherming UV400 gepolariseerd flexibel veilig buigzaam duurzame babyzonnebrillen en kinderzonnebrillen