Waarom Goodcha

BABY ZONNEBRILLEN EN KINDERZONNEBRILLEN VAN GOODCHA

"Baby zonnebrillen en kinderzonnebrillen van Goodcha, wat zijn dat precies?" denk je waarschijnlijk, "en wat maakt deze zonnebrillen anders dan andere zonnebrillen?". Terechte vragen!

Goodcha zonnebrillen zijn zonnebrillen speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen om hun ogen te beschermen tegen de zon op een duurzame, veiligecomfortabele en tegelijkertijd modieuze manier. 

De baby zonnebrillen en kinderzonnebrillen zijn uitermate geschikt voor baby’s en kinderen doordat de zonnebrillen bepaalde kenmerken bevatten.

De baby- en kinderzonnebril kenmerken:

 • 100% UV bescherming

Onze baby en kinderzonnebrillen bieden 100% UV bescherming. De zonnebrillen beschermen de oogjes tegen UVA + UVB zonnstralen en vallen onder categorie 3.

 • BPA-vrij

BPA (Bisfenol-A) is een chemische stof die bij overmatige inname, schadelijk is voor het lichaam. BPA bevindt zich in onder andere plastic en het wordt steeds meer onder de aandacht gebracht dat BPA schadelijk is en om BPA-vrije producten te kopen voor kinderen. Het materiaal van onze zonnebrillen is 100% BPA-vrij.

 • Duurzaam 

Onze baby en kinderzonnebrillen zijn duurzaam. Om mee te beginnen worden onze zonnebrillen op een mensvriendelijke manier geproduceerd en gemaakt van duurzaam materiaal dat recyclebaar is. De zonnebrillen gaan lang mee omdat ze onverwoestbaar zijn en bevatten geen giftige stoffen.

 • Materiaal voldoet aan de Europese verordening REACH 

Het materiaal van onze zonnebrillen voldoet aan de Europese verordening voor chemische stoffen: REACH en het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten: FDA. 

 • EN ISO12312-1 2013/Amd 1:2015, ISO9001:2015 & CE gecertificeerd 

Goodcha zonnebrillen zijn EN ISO 12312-1:2013/Amd 1:2015, ISO9001:2015 & CE gecertificeerd, de Europese standaard voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • Onverwoestbaar 

Doordat onze baby en kinderzonnebrillen van flexibel rubber gemaakt zijn, zijn onze brillen onverwoestbaar. Ideaal voor de kleine kids die zonnebrillen wel eens buigen, laten vallen of per ongeluk erop zitten.

 • Gepolariseerde glazen

Al onze zonnebrillen hebben gepolariseerde glazen om de schittering en weerkaatsing van licht te blokkeren. Gepolariseerde glazen blokkeren de schittering en weerkaatsing van licht beter dan andere soorten zonnebril glazen.

 • Comfortabel

Onze zonnebrillen zitten comfortabel om de hoofdjes van de kids. Onze zonnebrillen voor kinderen van 0-3 jaar worden standaard geleverd met een verstelbaar afneembaar bandje.

  Niet alleen veilige maar ook TRENDY zonnebrillen

  Daarbovenop vinden wij het belangrijk dat je baby en/of kind er trendy uitziet dus hebben wij er een modieuze draai aan gegeven! Goodcha’s designs zijn op diverse onderzoeksresultaten toegepast waardoor jouw baby of kind altijd met de meest modieuze zonnebril een zonnige dag tegemoet gaat. 

   

  Babyzonnebril kinderzonnebril babyzonnebrillen kinderzonnebrillen zonnebrillen voor kids peuterzonnebril 0-2 jaar 0-3 jaar 3-6 jaar Goodcha